Toptan Vücut Çorabı

Toptan Vücut Çorabı

Toptan vücut çorapları, çorap görünümünde olan ancak sadece bacakları değil tüm vücudu kapsayan ve komple vücuda giyilen çoraplardır. Vücut çorapları çok çeşitli kumaşlardan farklı tasarım alternatifleriyle üretilmektedir. File vücut çorapları, tül kumaş vücut çorapları, dantelli vücut çorapları gibi birçok alternatif sıralamak mümkündür.

Vücut çoraplarında genellikle ağ (alt) kısmı açıktır. Vücut çoraplarının tasarıma göre ağ kısmı, yan kısımları, arka kısmı da açık olabilir. Kendi zevkinize uygun olarak seçeceğiniz vücut çorapları, eşsiz bir gece geçirmenize olanak sağlayacaktır.

Aysemin Lingerie vücut çorapları hem kalite anlamında hem de tasarımsal olarak çok kullanışlı gece giysileridir. Standart beden yapısı ile S-M-L bedenlere kolayca uyum sağlayabilecek şekilde özel olarak geliştirilmiştir. Özel tasarım ekipleri tarafından moda trendleri yakından takip edilerek üretilen vücut çorapları seksi bir görünüme sahip olmak isteyenlerin en büyük tercihidir.

Toptan vücut çorabı konusunda yılların tecrübe ve bilgi birikimiyle teknolojinin en son imkanlarını harmanlayan Aysemin Lingerie sektörün öncü kuruluşlarından biridir.

siyah vücut çorabı

Bu girdi Genel’ te gönderildi. kalıcı linki yer imlerine ekleyin.