Toptan Büstiyer Takımları

Toptan Büstiyer Takımları

Çok uzun yıllardır kullanılmakta olan, daha kadınsı ve ince bir görünüm sağlayan büstiyerler kadın modasında olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır. Özellikle moda endüstrisinde çığ gibi büyüyen özgürleşme ve vücudunu ne olursa olsun sevme akımlarıyla beraber, büstiyer kullanımı da doğru orantılı olarak yaygınlaşmaktadır. Öncelikle büstiyer ile güzel görünmek için düzgün bir fiziğe sahip olmak gerekir. Göbekteki fazlalıkların kesinlikle olmaması gerektiği gibi bir algı olsa da kimi moda ikonları da beli ve göbek kısmı daha kıvrımlı ve etli insanlarda büstiyerin çok daha seksi durduğunu düşünmektedir.

İlk olarak açıklamak gerekirse, genel algının aksine büstiyer sütyen değildir. Sütyen sadece göğüs bölgesini içine alan bir iç çamaşırı ürünü olmasına rağmen, büstiyer göğüs üstünden başlayarak bel oyuntusuna kadar devam eder.

Büstiyerin tarihçesi yabancı kaynaklarda belirtildiği üzere 1000 yıllık bir döneme kadar dayanmaktadır. İlk olarak randevu evlerinde çalışan kadınlar tarafından dönemin imkanları ile vücudu toparlamak ve göğüsleri kaldırmak amaçlı kullanılmıştır. Büstiyer ile bir nevi şimdiki push–up etkili sütyenlerin temeli atılmıştır denilebilir. En çok Victoria döneminde kullanılan büstiyer, ilk başlarda asiller tarafından alt sınıf bir ürün olarak görüldüğü için aşağılanılarak kullanılmamıştır. Sonrasında vücudu saran güzel etkileri keşfedilerek, uzun bir süre boyunca gömleklerin üzerine giyilmiştir. 1800’lü yıllardan sonra şimdiki halini alarak, zamanla günümüzdeki formuna kavuşmuştur.

Toptan büstiyer takımları ile moda sektörünün en son trendlerini takip eden Aysemin Lingerie, birçok farklı büstiyer takımıyla müşterilerinin toptan büstiyer ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Her geçen gün ürün çeşitliliğini genişleten Aysemin Lingerie toptan büstiyer takımı konusunda sektörün öncü firması konumundadır.

Bu girdi Genel’ te gönderildi. kalıcı linki yer imlerine ekleyin.